Yarışma Bilgi Yarışması Nasıl Oynanır?

Bilgi Yarışması Nasıl Oynanır?

6 yıl önce     Yarışma 0

hepbilirim.com bilgi yarışması 85 bin sorunun bulunduğu devasa bir soru havuzuna sahiptir. Bu sorularda bilim,tarih,sanat ve genel kültür alanları gibi bir çok alan bulunmaktadır. Farklı zorluk sevilerinin bulunduğu bu yarışmaya katılabilmek için öncelikle kayıt olunmalıdır.

Nasıl Kayıt Olurum ?

 - Yarışmanın zevkini doyasıya çıkarmak, jokerlerden faydalanmak ve puan kazanmak için öncelikle sisteme kayıt olmanız gerekmektedir. Kayıt aşamasında mobil cihazlardan sol üstte bulunan "menü" kısmından "kayıt ol" butonuna basılarak üyelik formuna erişilir. Üyelik formunda bulunan kullanıcı adı,şifre,mail ve ad soyad bilgileri doldurularak altta bulunan kullanıcı sözleşmesi ve oyun politikası 'nın onaylandığına dair kutucuk işaretlenir ve üye ol a basılır. Sistem tarafından gerekli kontroller yapıldıktan sonra hatalı bulunan alanların düzeltilmesi istenir veya aynı isimdeki kullanıcı adı,mailin değiştirilmesi istenir. Eğer bu gibi bir hata bulunmaz ise sistem tarafından kayıt işlemi tamamlanarak sizi otomatik olarak giriş yaptırıp profilinize aktarır.

 

Oyuna başlamadan önce profilinizde bulunan mail adresiniz ve telefon numaranızı onaylamanızı tavsiye ederiz. Bu işlemleri yapmaz iseniz nakit talebinde bulunurken sistem tarafından otomatik olarak reddedilirsiniz.

Doğru Cevap

 

Nasıl Yarışmaya Başlarım?

Oyuna başlamak için "yarışmaya başla" buttonuna tıklayınız. Gelen soruları çözerek bir üst seviyeye geçebilirsiniz. Zorlandığınızda joker hakkınızı kullanabilir bilemediğiniz sorularda yarışmadan çekilerek o seviyeye kadar ki puanınızı alabilirsiniz.

 

    Bu habere henüz bir yorum yazılmamış. İlk yorumu siz yazın!