Yarışma Bu Bilgi Yarışması ile Herşey Değişecek

Bu Bilgi Yarışması ile Herşey Değişecek

6 yıl önce     Yarışma 0

Çok severek oynayacağınız hatta oynarken eğlenerek yeni bilgilere yelken açacağınız, oynamaya doyamıyacağınız hepbilirim oyunu son zamanların en popüler oyunlarındadır. Adeta bilgisine güvenenlerin oyunu haline geldi. Eğlenirken pek çok yeni bilgi öğrenebileceksiniz. Top 15 sistemi sayesinde diğer kullanıcılar ile yarışarak daha istekli olacaksınız. Bilgi yarışmasında genel kültür, tarih, spor, coğrafya ve bilim gibi çeşitli kategorilerde sorular bulunmaktadır.

 

Genel olarak yarışmada bulunan sorular farklı zorluk seviyelerinden oluşmakta olup hepsinin ayrı ayrı puanları ve kategorilemesi yapılmış, özenle hazırlanan sorulardır. Doğru cevap verdikçe puan kazanacak ve en iyi bilenlerin, en iyi oynayanların bulunduğu yer olan top 15 listesine adınızı yazdıracaksınız. Eğer emin olmadığınız sorular olur ise bu konuda jokerler size yardımcı olacaktır. Jokerler 2 adettir ve bunlar oylama ve yarı yarıya jokerleri olmaktadır.Oylama jokeri ile sistemsel tarafından verilen yüzdeli şıklara göre doğru cevap oranı artmaktadır. Yarı yarıya jokerinde ise cevabından tam emin olamadığınız iki şık arasında kaldığınızda yardım alabileceğiniz bir joker sistemi sunulmuştur. İki şık arasında kaldınız ve yarı yarıya jokerini kullandınız, bu durumda yanlış olan iki şık elenecek ve artık kafanızda daha net bir sonuç olacaktır. Bu bilgi yarışması herkesin severek oynayacağı cinsten bir oyundur.

 

Farklı sorular ile yarışacak eğlenirken öğreneceksiniz. Oyunumuza dilerseniz üye olabilir dilerseniz de misafir olarak yarışmamıza katılabilirsiniz. Ancak misafir olarak katıldığınız yarışmaların zorluk seviyeleri, seviye 2 ile sınırlandırılmıştır. Daha üst seviyelere çıkabilmek için üye olmanız gerekecektir. Üye olduktan sonra ise yarışlarda aldığınız her puan top 15 listesinde lider olmanıza yardımcı olacaktır. Oyunu oynarken bilgi seviyenizi ölçeceksiniz aynı zamanda kendinizi diğer insanlar ile yarıştırabileceksiniz. Bilgi yarışması oyunumuz sayesinde çeşitli ilginç bilgilere merhaba diyeceksiniz.

 

Her geçen gün soru havuzumuz daha da büyütülerek sizler için daha eğlenceli bir ortam oluşturmak için uğraşıyoruz. Sizlerde oyunumuzu kullanarak genel kültür bilgisi seviyenizi ölçebilirsiniz. Çeşitli seviyelerde sorularla karşınıza geliyoruz.  Özgün bir tasarıma sahip olan oyun adeta sizi bağımlısı yapacak. Bu harika oyuna hepbilirim.com adresinden giriş yapabilirsiniz.

 

Oyunun tadını çıkarmanız dileğiyle..

 

 Bilgi Yarışması

 

 

 

    Bu habere henüz bir yorum yazılmamış. İlk yorumu siz yazın!