hepbilirim.com Ödeme Kanıtı - Bilgi Yarışması

Ödeme Kanıtı - Bilgi Yarışması

6 yıl önce     hepbilirim.com 0

hepbilirim.com ailesi olarak öncelikli hedefimiz kullanıcılarımızın güvenini kazanmaktır. Bu sebepten dolayı sizler için "ödeme kanıtı" yazısını yazmak istedik.

 

Online olarak oynamış olduğunuz bilgi yarışmamızda, öncelikli hedeflerimizin arasında bilginizle, eğlenmeyi eğlenirkende kazanmayı amaçlıyoruz. Bu doğrultuda size değerli kullanıcılarımızın bize olan güvenini sarsmamak istiyoruz. Elimizden geldiğince ekibimizle siz değerli kullanıcılarımızın sorunlarını,sistem tarafından gelebilecek hataları çözebilmeye uğraşıyoruz. Bu doğrultuda siz eğlenirken bizede tabi çok çalışmak düşüyor.

 

Sistemimizde farklı kategorilerdeki binlerce soruyu çözen yarışmacılarımız puan kazanmaktadır. Bu puanlar sayesinde Top 15 listesine adını yazdırabilirsiniz. Tabi kazandığınız her puanın bir karşılığı var. Bu puanlarınızı nakite çevirerek sanal parayı cebinize alabilirsiniz. Tabi bunlar içinde basit birkaç şartımız bulunmaktadır. Bunlar ise ;

  • Mail adresi onayı,
  • Telefon numarası onayı,
  • Gerçek hesap sahibi adı ve soyadı,
  • Paranın yatacağı hesap sahibi ile para çekme talebinde bulunan kullanıcının adı ve soyadı eşleşmesi,
  • Günlük oyun limitini aşmamış olmak,
  • Belirli gün, süre ile para çekme cezası almamış olmak,
  • Gerektiğinde kimlik belgesi ibraz etmek (kimlik doğrulama istenir ise zorunludur.)
  • Para çekme minumum tutarı 10 TL dir. 10 TL ve üzeri çekimler yapılabilir.

bu şartların tamamını yerine getirdiğinizde oyunda kazandığınız puanı nakite çevirebilir ve para çekme talebinde bulunabilirsiniz. Para çekme talebinde bulunduğunuzda sistem otomatik olarak şartlardan bir veya birden fazlasını tarar ve onaydan geçirerek ekip onayına sunar. Ekibimiz ise banka hesap numaralarınızı, almış olduğunuz cezaları, gerekirse kimlik belgesi ibrazı isteyerek şartların tümünü uygun bulması durumunda kazanmış olduğunuz tutarı 1-5 iş günü içerisinde hesabınıza aktarır.

 

Ödeme Kanıtına Dair Banka Hesap Dökümü ;

 

Bilgi Yarışması Ödeme Kanıtı

 

Ödemeler ile ilgili sorularınız, sorunlarınız için lütfen bize ulaşın : destek@hepbilirim.com

    Bu habere henüz bir yorum yazılmamış. İlk yorumu siz yazın!